מי פה בקהל לא אוהב חציל שרק יעז להגיד אני חחחחחחח
הירק האהוב עליי בעולם , אפשר לעשות איתו כל כך הרבה חוץ מהתבשיל ילדות שאמא שלי עדיין עפה עליו ואני רק נזכרת בצרבות שזה היה מביא לי – תבשיל בשר וחצילים מרוקאי עם ליטר שמן ….
למדתי עם השנים לאפות את החציל בתנור עם טמפרטורה נכונה וזמן אפייה מדויק הוא יוצא חמאתי ביותר
מתרגשת לשתף אתכם במתכון משגע של מאפה פילו עם חצילים קלויים וגבינות
מוזמנים לשחק עם הגבינות אבל השילוב שלי עובד מהמם
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה