מאפה כרובית עם בשר טחון וואו איזה רעיון משגע לפסח!!!
אחת המנות האהובות על הילדים לי היא פאי רועים עם תפוח אדמה ובשר טחון, אמרתי אני אנסה שילוב של כרובית במקום התפוח אדמה ויצא משהו מטורף
הכרובית כל כך עסיסית ורכה גם אחריי אפייה נוספת בתנור
קליי קלות נשבעת ואחלה דבר
מחכה לשמוע איך יצא
בחייאת תכינו
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה