לחמניות קייטנה ללא לישה

לחמניות רכות בטירוף ללא לישה

בלי לישה הלק נשאר בציפורניים תענוג של בצק לעבוד איתו בקיצררר קבלו את לחמניות קייטנה בתבנית מאפינס נאור אכל 10
תגידו לי שיש שלכם תבנית כזו אם לא טוסו לקנות היא לא יקרה ואפשר לעשות מלאאא בה
ברצינות עכשיו אתם חייבים להכין טוב ?

רשימת מרכיבים

  • 4 כוסות קמח
  • כפית מלח
  • 2 כפיות שמרים יבשים
  • 2 כפיות סוכר
  • 2 כוסות מים פושרים

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל היבשים יחד
  2. מוסיפים את שתיי כוסות מים ומערבבים היטב עד שמתקבל בצק דביק ואחיד
  3. מכסים ומתפיחים לכשעתיים או עד שמכפיל נפח
  4. עכשיו בעזרת שניי מזלגות , מקפלים את הבצק פנימה
  5. וחוצים אותו לשניים ( הסרטון ממחיש הכל ) ואז קורצים 12 עיגולים לתוך תבנית מאפינס משומנת הייטב
  6. מכסים ומתפיחים שנית לכ 15 דקות
  7. בינתיים מחממים תנור ל 220 מ
  8. אופים את הלחמניות כ 15 דקות ואז מורידים טמפ ל 190 לעוד 10 דקות
  9. אני שימנתי את הלחמניות ברגע שהם יצאו מהתנור בחמאה אבל לא חייב

טעימות אש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה 

איזה כייף שאתם פה!

נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!

מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.