אל תהססו יש פה כמה שלבים אני יודעת אבל העבודה משתלמת
אם בא לכם להפתיע או לפנק זו המנה
לזניה חמאתית בשילוב גבינת ריקוטה תרד ורוטב בשמאל עדין וטעים בטירוף
מתכון שהייתי מכינה המון באוסטרליה והוא מאוד קרוב לי ללב
אם בא לכם להשתמש בתרד טרי אין בעיה אבל הקפוא עושה עבודה מושלמת והרבה יותר פשוט
כל שאלה אני כאן
1. בסיר בינוני על להבה בינונית ממיסים את החמאה.
2. מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדיי הקצפה מתמדת עד שהקמח הופך לחום בהיר.
3. מוסיפים לאט את החלב תוך הקצפה מתמדת. לאחר הוספת כל החלב, הוסיפו את אבקת השום החרדל מלח ופלפל,
4. מסירים מהאש, ומוסיפים את הצ'דר, תוך כדי ערבוב עד שהוא נמס.
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה