אני לא מאלה שעפים על טונה משימורים אבל יש פה שילוב חמאתי לאללה
הטונה עם הרוטב עגבניות של MUTTI אין כמו הרוטב זהה אין
התרד החלוט – חובה טרי הרוטב בשמל – אמאלה קנקן ב'קשה .. חחחח
לא לשכוח לפזר צ"ילי גרוס מעל
ואז כן אמרתם נכון – נפלתי על תבנית ! אז מראש תכינו 2 חחחחח
טוב נראה לי אני פשוט מצחיקה את עצמי ואם לא ? תגידו לי שאתם צוחקים איתי
לחמם תנור ל – 180 מעלות צלזיוס.
לחמם במחבת את השמן והשום עד שנהיה שקוף ולא שחום , מוסיפים טונה מטגנים כמה דקות ואז מוסיפים את הרוטב עגבניות אבקת שום מלח פלפל ומבשלים כ 10 דקות ואז מוסיפים את הבזיליקום הטרי מורידים מהאש
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה