פינוק אמיתי לחנוכה ואני מבטיחה לכם שזו לא עוד לביבה
נפגשנו לבשל שוב אני אלינור ומור, המתכון המשגע הזה הוא של אלינור ואתם מבטיחים לי שאתם עוקבים אחריו בדיוק אל תשנו כלום זה פשוט עובד מצויין
מרקם קרימי, והשילוב של עשבי התיבול מהמם אההה אל תשכחו להגיש אותן עם הצזיקי שהעיליתי שבוע שעבר
אם לא המאסטר שף לא הייתי מכירה את שתיי האוצרות האלו שקרובות לי מאוד ללב
תכפילו כמות ותודו לי אחר כך
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!
מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.