fbpx

כרעיים בחרדל שום ודבש

כרעייפ אפויים בתנור ברוטב שום חרדל ודבש אין טעים מזה

חייבת להגיד שאף פעם לא התחברתי לטעם מתקתק באוכל
אפילו שגדלתי בבית מרוקאי כל המאכלים כמו בטנזייב ובשרים עם פירות יבשים אף פעם לא היו חלק

כרעיים בתנור שיוצאות מקורמלות
יצא לכם רך מבפנים וקריספי מבחוץ
קיצר יש לכם פה אחלה מנה עיקרית
לא לשנות כלום במתכון פליז

ואם אתם רוצים ליהנות מעוף איכותי ביותר , ללא הורמונים וללא אנטיביוטיקה תזמינו מחוות הבוקרים
עם הקוד קופון שלי – VERED5

https://www.havat-habokrim.co.il/meshek-artzi-catalog

 

 

 

רשימת מרכיבים

  • 6 כרעיים

לרוטב:

  • כף דבש
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 כפות חרדל דיז’ון חלק איכותי
  • 1/3 כוס שמן זית.
  • 2 כפיות עלי טימין יבשים או טריים
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות חום עליון תחתון ולא טורבו
  2. בקערה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה
  3. בתבנית אפייה שמים את הכרעיים ומנגבים אותם עם נייר ניגוב שלא יהיה בהם נוזלים בכלל
  4. מברישים את הכרעיים ברוטב ושופכים מה שנשאר
  5. מכניסים לתנור ל כ 45 דקות ואז מעלים טמפרטורה ל 200 להשחמה לעוד רבע שעה אלא אם כן העוף כבר שחום וקיבל צבע מעלף אז ממשיכים את הרבע שעה הנוספת ב 180

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה