יש פה מתכון ניצחון ! כרוב סבוי ממולא בבשר ואורז פשוט מעדן
אני מתה על הכרוב הטעים והיפהפה הזה
יש בו משהו קצת שוויצר,העלים היפהפייה שנוטים קצת החוצה
הקימוטים העדינים ,ירק מלכותי !
הבשרניות שבו ממכרת … כל ביס וואוו
אתם יכולים להשתמש בכרוב רגיל אבל לדעתי תעשו מאמץ ותשיגו אחד ואז תראו על מה אני מדברת
את שלי קניתי מהחקלאי מס’ 1 @alehonline הטריות והטעם לא מהעולם הזה
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!
מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.