fbpx

כרוב ניצנים וכרישה במחבת גורמה אמיתי

תוספת הכי טעימה וממכרת שתכינו, כרוב ניצנים וכרישה במחבת אחת

וואיי איזה תוספת הכנתי לכם תתכוננו
מכירים כרוב ניצנים ?
חוץ מזה שהוא ירק כל כך יפה
הוא אחד הירקות החורפיים שאני מאוד אוהבת
כל כך עסיסי ומלא בטעם
בדרך כלל אני מכניסה אותו לתנור ויוצא קריספי ומשגע אבל היום התחשק לי משהו שונה ומה אני יגיד לכם וואייי איזה טעים !!!!!!! כאחת שלא היתה מעיזה לאכול ירקות שהם קצת מתקתקים אני אומרת לכם זה מעדן אמיתי מה שהכנתי

רשימת מרכיבים

  • 1 חבילה (350 גרם) כרוב ניצנים
  • 1 כרישה – החלק הלבן
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/3 כוס מים
  • 2 כפות חומץ בלסמי איכותי
  • כף דבש
  • כף רוטב וורצ’סטר או רוטב סויה

הוראות הכנה

  1. מסירים את הבסיס של כרובי ניצנים וחותכים אותם לחצאים אורך
  2. משרים במים קרים ומלח ומסננים היטב
  3. שמים 2 כפות שמן זית במחבת על להבה בינונית גבוהה
  4. מניחים את הכרובים עם הצד החתוך כלפי מטה, ומטגנים כ 5 דקות בלי לגעת בהם
  5. צורבים עד שהצד החתוך זהוב
  6. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את השום הטרי
  7. מוציאים החוצה לקערה
  8. מוסיפים את הכף הנוספת של השמן זית ומוסיפים את חתיכות הכרישה
  9. מטגנים תוך כדי ערבוב עדין עד שמזהיב
  10. מחזירים את כרובי ניצנים
  11. מוסיפים את המים, מערבבים מעט
  12. ומבשלים מעל להבה בינונית 2-4 דקות
  13. מוסיפים את הבלסמי,וורצ’סטר והדבש מערבבים
  14. אחריי 2 דקות של טיגון בלהבה גבוהה מורידים מהאש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה