כרוב ממולא טבעוני משגע ! לא יודעת אם סיפרתי לכם אבל הייתי צמחונית בעבר לכמה שנים, תמיד אני חושבת על אופציות צמחוניות או טבעוניות כי בשבילי ירקות זה החיים
פעם ראשונה שהכנתי כרוב בתנור היתה בראש השנה וזה הפך לאחד המתכונים הכי וויראלים אצלי בדף הייתי בהלם איזו הצלחה
אז רציתי לשחזר את אותו מתכון רק בגירסה צמחונית
קבלו את הכרוב שיוצא כל כך טעים וחמאתי ופליזזזז אל תחששו שהאורז לא יתבשל לכם או שאין לכם את התבנית המתאימה כי כל תבנית אפייה תעבוד ויצא לכם אש
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה