שאלה יקרים!! מה אתם אנשי מלוח או מתוק??
אני מעדיפה מלוח כל רגע ביום .. בורקס קיש בגאט פטה שמן זית מלח לטבול לטרוףףףףףףףף חחח
הכנתי לכם טארט משגע, הוספתי גבינת פרמזן לבצק וזה הוסיף מליחות וטעם משגע .
כל מה שאתם צריכים זה סלט עלים ירוקים עם בלסמי ושמן זית ויש לכם ארוחה
אתם לא צריכים להיות מומחים לאפייה בכדיי שיצא לכם מעולה
אל תבהלו אם הבצק נקרע פשוט תהדקו אותו עם היידים הייטב בתבנית הפאי
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!
מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.