הירק האהוב עליי זה חציל, את הגירסה הזו הכנתי במיוחד ליום העצמאות רציתי משהו חגיגי והנה יצאה לי מנה באמת מיוחדת וטעימה אש , תוסיפו פטה אם בא לכם לגירסה חלבית או פשוט איך שזה
טוחנים הכל יחד במעבד מזון או במכתש ועלי
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה