fbpx

חצילים מגולגלים במילוי גבינות

גלילות חציל אפיויות במילוי גבינות

תגידו לי שאתם אוהבים חציל ?
כמה שאני אוהבת את הירק הזה יאללה
בילדות סביח אצל סבתא סלימה ז"ל כל שבת בבוקר.
אצל אמא חצילים מטוגנים כל שישי כי חובה
עם הקוסקוס.
מתכון אחד שיש לי כבוד אליו רק בגלל שהוא של אמא שלי חצילים מבושלים עם 10 ליטר שמן ועוף שצף לו שם
למדתי לאהוב את הירק הזה אחרת
חציל בגריל
גם בימי שישי … פשוט וטעים

אז קבלו מתכון חגיגי ביותר וטעים בטירוףף

רשימת מרכיבים

  • 2 חצילים
  • 100 ג' פטה
  • 100 ג' מוצרלה מגורדת
  • רוטב לפיצה של MUTTI
  • שמן זית
  • פרמזן
  • פירורי לחם ( שאריות לחם שאפיתי בתנור עם שמן זית אבקת שום ואורגנו יבש ואז טחנתי)

הוראות הכנה

  1. פורסים את החצילים לפרוסות שוות בגודלן. ממלחים ומורחים בשמן זית
  2. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
  3. מוציאים מהתנור
  4. מורחים רוטב פיצה לאורכן
  5. מפזרים פטה ומוצרלה
  6. מגלגלים
  7. מניחים במגש אפייה
  8. מזלפים מעל שמן זית , מפזרים את הפירורי לחם ופרמזן
  9. מחזירים לתנור לחום 180 לכ 20 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה