את אלינור ומור הכרתי במיונים למאסטר שף .. מיד התאהבתי ביופי הפנימי והחיצוני של שתיהן בהפסקות בין טייק לטייק קישקשנו הרמנו שיתפנו חוויות מהחיים
וכמובן הצחקנו אחת את השנייה
הקשר נישמר, היום בישלנו יחד לכבוד ראש השנה איזה כייף היה.
אלינור הציעה להכין את החלה עם התמרים שהיא מכינה כל שנה בראש השנה
והנה המתכון הטעים ומשגע !!!
מערבבים את המצרכים ביד עד למירקם פירורי
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה