הדבר הכי פשוט בעולם ולפעמים לא יוצא טוב
יבש מדי או חסר טעם אז הנה מתכון בדקה והוא הכי קל ופשוט שיש וטעים אש
בשילוב עם הסלט שורש סלרי שהעלתי בפסח
חשוב מאוד שהמחבת פסים תהיה חמה מאוד
ולא להפוך יותר מפעם אחת
וכמובן שהחזה עוף יהיה מופשר לגמריי
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה