יום שישי בבוקר ליעד מתעורר עם עוד מתכון שהוא ראה בטיקטוק
אני מתחילה להילחץ אש מהבלאגן שמחכה לי אבל לגמריי סומכת על הטעמים שלו הוא ילד עם חוש קולינרי מטורף!!! הביטחון שיש לו מדהים אותי
וואלה כל מה שהוא מכין יוצא כל כך טעים גם כשהוא מערבב עירבובים שנראים לי לא הגיוניים
בקיצור אז הנה מתכון של ליעדוש לחביתה קוריאנית מעלפת עם שמן צ’ילי
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה