המבורגר עסיסי עם טריק סודי

מתכון מנצח שמכינה כל קייטנה ולפחות פעם בשבועיים לילדים שלי

‏אני מבטיחה לכם שההמבורגר הזה יותר טעים מכל המבורגרדייה שאכלתם בה
‏עכשיו ברצינות יש כאן טריק שלמדתי ממומחה לבשר תוספת של קטשופ לתוך תערובת הבשר
אז קודם כל צריך להשתמש בבשר טחון איכותי אני אוהבת צלעות מספר שתיים עם תוספת של שומן
עוד משהו חשוב להוסיף בצל אחד מקורמל היטב מטוגן בשמן חמניות לא בשמן זית מלח פלפל שחור גרוס מערבבים הכל שמים במקרר לנוח וואו של דבר

‏וכמובן להגיש עם הרוטב מיונז הפצצתי שלי חסה טרייה עגבניה פרוסה ולחמניות עבודת יד

‏אוהבת אתכם כל

רשימת מרכיבים

להמבורגרים – 6 בינוניים

  • ‏חצי קילו בשר טחון של חוות הבוקרים
  • ‏אחד בצל פרוס לעיגולים
  • ‏מלח ופלפל שחור גרוס
  • ‏כף קטשופ

 

‏רוטב מיונז מעלף

  • ‏שתי כפות מיונז
  • ‏כפית חרדל חלק
  • ‏כפית לימון סחוט
  • ‏מלח ופלפל
  • ‏שן שום כתושה
  • ‏כפית פפריקה

 

הוראות הכנה

  1. מחממים כף שמן חמניות במחבת ו‏מטגנים בצל על להבה נמוכה בינונית עד שהבצל מתקרמל
  2. מערבבים מדי פעם שלא ישרף אלא יקבל צבע זהוב
  3. מורידים מהאש ומקררים
  4. מוסיפים לתערובת הבשר עם שאר המצרכים
  5. לשים היטב מכסים ומכניסים למקרר לשעה לנוח
  6. ‏מחממים מחבת פסים עם מעט שמן
  7. יוצרים עיגולים בצורת המבורגר ומשטחים ביד
  8. מטגנים כמה דקות מכל צד בלהבה בינונית והופכים אחרי שנהיה זהוב כהה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה 

איזה כייף שאתם פה!

נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!

מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.