אני מבטיחה לכם שההמבורגר הזה יותר טעים מכל המבורגרדייה שאכלתם בה
עכשיו ברצינות יש כאן טריק שלמדתי ממומחה לבשר תוספת של קטשופ לתוך תערובת הבשר
אז קודם כל צריך להשתמש בבשר טחון איכותי אני אוהבת צלעות מספר שתיים עם תוספת של שומן
עוד משהו חשוב להוסיף בצל אחד מקורמל היטב מטוגן בשמן חמניות לא בשמן זית מלח פלפל שחור גרוס מערבבים הכל שמים במקרר לנוח וואו של דבר
וכמובן להגיש עם הרוטב מיונז הפצצתי שלי חסה טרייה עגבניה פרוסה ולחמניות עבודת יד
אוהבת אתכם כל
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!
מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.