fbpx

המבורגר ביתי עסיסי וקל להכנה

מתכון מנצח להמבורגר ביתי הכי פשוט להכנה ויש לכם ארוחה טעימה אש
המבורגר אגדי – ליעד אמר GOODBYE MCDONALDS
כמו שאתם רואים לא צילמתי את אופן ההכנה כי לא היה לי כח לערוך סרטון היום אבללל אחריי ביס אחד ואחרי שליעד אמר גוד ביי מקדונלדס אז איך יכולתי שלא ?
אצלי מאוד אוהבים בצל מטוגן שהתקרמל לו במחבת
וכמובן את הרוטב מיונז מעושן שלי

מה הסוד להמבורגר מושלם ?

שילוב של מעט שומן בבשר הטחון
חשוב שהבשר יהיה טרי
לישה קצרה של 2-3 דקות ביד
צלייה בחום גבוה וממש כמה דקות מכל צד

אהה וכמובן לחמניות טריות פליז ובצל ירוק אם בא לכם :))

רשימת מרכיבים

  • 500 ג בשר טחון – אני קונה מס' 2 צלעות עם מעט שומן
  • 3 בצלים חצויים לשניים ופרוסים בינוני
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כף קטשופ
  • מלח
  • 3 כפות שמן חמניות

רוטב מיונז מעושן

  • 3 כפות מיונז
  • כפית טבסקו
  • 2 כפיות קטשופ
  • שן שום כתושה
  • מלח ופלפל
  • ¼ כפית פפריקה מעושנת

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הבצל בלהבה בינונית נמוכה עד שמתקרמל, דואגים לערבב מדיי פעם
  2. חצי מהכמות מוסיפים לבשר וחצי להגשה אם אוהבים כמובן
  3. מוסיפים קטשופ, ופלפל שחור
  4. מעסים היטב את תערובת הבשר ולשים במשך 2 עד 3 דקות.
  5. מכינים קציצות המבורגר וצולים על מחבת פסים חמה עם כפית שמן למידת העשיה שאוהבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה