fbpx

גולאש הונגרי אותנטי

בוקר יום שלישי , קור מטורף , מאמינים לי שהכנתי את הגולאש הזה בסופש ב 30 דקות ? זה בזכות הסיר לחץ אלפא הכי פצצתי שיש !!!! תמיד נרתעתי מסיר לחץ וחייבת להגיד לא יכולה בלי
הסיר הזה יש את מנגנון הבטיחות מהטובים בעולם , מיוצר בגרמניה ומגיע בשלושה גדלים
אם בא לכם סיר כזה שלחו לי הודעה :)

מתכון של ימי החורף הקפואים במלבורן … יווו אני נזכרת ומחייכת
ימי ראשון במלבורן , קבוע אחצ"ה הייתי נכנסת למטבח מבשלת ואופה ליומיים קדימה
שלושה ילדים וחנויות אופנה הייתי חייבת להיות סופר מאורגנת 

דרך אגב אפשר לחוות 4 עונות ביום אחד ממש ככה ולזה אני לא מתגעגעתתתתתתת

בקיצור הגולאש הולך נהדר איך שהוא או עם אורז או קינואה

לכו על זה 

אוהבת מאוד 

רשימת מרכיבים

  • 1 בצל חום בינוני
  • 1 בצל אדום בינוני
  • 2 כפות שמן חמניות
  • 2 כפיות מרגרינה שמן קוקוס 
  • 2 כפות פפריקה
  • 1/4 כוס קמח תירס – ללא גלוטן
  • 1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות 
  • 2 כוסות מרק עוף או מים – יש לכסות את הבשר עם נוזלים
  • 1 פחית שימורי עגבניות מרוסקות של מוטי הכי טעים 
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל
  • 2 גזרים חתוכים
  • 3 תפוחי אדמה חתוכים

הוראות הכנה

  1. בסיר גדול ממיסים מרגרינה קוקוס ושמן עד שהוא חם אבל לא רותח
  2. מוסיפים בצל ומטגנים עד ששקוף
  3. מוסיפים מלח פפריקה פלפל שחור ומערבבים היטב
  4. בקערה נפרדת מערבבים את הקורנפלור עם הבשר, מסננים שאריות קורנפלור ומוסיפים את הבשר לתערובת הבצל ומטגנים כ 2-3 דקות תוך כדיי ערבוב תמידי כי יש נטייה לקורנפלור להידבק לתחתית
  5. מוסיפים את המרק עוף  שימורי העגבניות, ותפוחי האדמה והגזר
  6. מערבבים ומביאים לרתיחה, מכסים, ואז מנמיכים לבישול של כשעה או עד שהם רכים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה