בוקר יום שלישי , קור מטורף , מאמינים לי שהכנתי את הגולאש הזה בסופש ב 30 דקות ? זה בזכות הסיר לחץ אלפא הכי פצצתי שיש !!!! תמיד נרתעתי מסיר לחץ וחייבת להגיד לא יכולה בלי
הסיר הזה יש את מנגנון הבטיחות מהטובים בעולם , מיוצר בגרמניה ומגיע בשלושה גדלים
אם בא לכם סיר כזה שלחו לי הודעה :)
מתכון של ימי החורף הקפואים במלבורן … יווו אני נזכרת ומחייכת
ימי ראשון במלבורן , קבוע אחצ"ה הייתי נכנסת למטבח מבשלת ואופה ליומיים קדימה
שלושה ילדים וחנויות אופנה הייתי חייבת להיות סופר מאורגנת
דרך אגב אפשר לחוות 4 עונות ביום אחד ממש ככה ולזה אני לא מתגעגעתתתתתתת
בקיצור הגולאש הולך נהדר איך שהוא או עם אורז או קינואה
לכו על זה
אוהבת מאוד
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה