ברוקולי צלוי זהוב שהתערבב לו עם שמן זית שנייה לפני הצלייה ואז הבורגול שנכנס לתנור עם תערובת גרעינים
השום שאני לא יכולה בלעדיו והצ’ילי שפיזרתי מעל
אתם תיפלו על 10צלחות אז תעשו את החישוב של הכמויות לפני
זו יכולה להיות תוספת מעלפת
או מנה מנה בפני עצמה
מה שתרצו רק תכינווווווווווווווווווו
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!
מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.