בורקס בשר מעלף קראנצ'י עסיסי חמאתי קרימי מבצק פילו!
תאמינו לי לא חייב להשתמש בבצק עלים למרות שהוא טעים ברמות זה ברור אבל כל השומניות ועודף הקלוריות שאין בפילו .. הוא עדין אוורירי וקריספי
כל שישי צהריים הילדים עפים על הבורקס הזה
השילוב של הסלרי עם השום ורסק העגבניות זה וואו אחד ענקי
אפשר אחריי האפייה להקפיא ישירות
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה