תגבירו ווליום שמעו את הקראנץ תאמינו לי שהמאפה הזה כל כך טעים אתם תעופו נשבעת לכם
יש פה מעט עבודה והוא יוצא קריספי לאללה וחמאתי מבפנים
אני יודעת שאין פה הרבה תבלינים ומרכיבים אבל הפשטות פה עובדת אש
חשוב מאוד :
שהפילו יהיה בטמפרטורת החדר לפחות שעתיים לפני תחילת ההכנה ולשמור אותו במקרר לילה לפני
לכסות את העלים במגבת לחה שלא יתייבשו תוך כדי עבודה
אם אין חלב שיבולת שועל אז חלב סויה מעולה.
מחכה לשמוע איך יצא
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה