

אני מודה שלקח לי כמה שנים להשתחרר מהתיבול הקבוע שלי לצלי בשר שהוא מהמם כן שלא תטעו חחח אבל פה בדיוק אני מדברת על לנסות טעמים חדשים ולא לפחד
למשל הכנתי רוטב לפסטה עם טונה ועגבניות והוספתי כוסברה … וואו כמה טעים !!! ואמא דניאלה תגיד לי שכוסברה זה רק לחרירה או לדגים המרוקאים חחח
מי מוכן לנסות שיטה קצת אחרת ? מבטיחה שיהיה טעים
רוטב סויה או וורצ’סטר – חובה אחד משניהם הם מוסיפים מליחות ומעשירים את הצלי

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!
מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.
2 תגובות
טעים הרמות תודה
תודה רבה לך :))