אני מודה שאף פעם לא אהבתי את ההתעסקות עם אוזני המן 🙃
הבצק תמיד היה נפתח לי באפייה
ונקרע תוך כדי רידוד.
בקיצור הכל עניין של ניסיון וסבלנות .. אז אל תוותרו
קבלו מתכון ששנים אני מכינה ממש מעדן
כמה דברים מאוד חשובים לפני שמתחילים
💜חובה להכניס את הבצק למקרר לפחות לשעה
💜אחרי שקורצים עיגולים להכניס להקפאה או מקרר
💜אחריי שממלאים מכניסים שוב למקרר ומוציאים ממש ישירות לאפייה,
💜שמרדדים את הבצק בתחילה הוא ירגיש קשה ואולי אפילו יקרע, לא להילחץ תוסיפו קמח אם צריך למערוך או למשטח
עוטפים את הבצק ומקררים לכשעה.
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!
מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.