תגידו להתראות לטייק אווי כי בסדנת הסושי שלי תלמדו להכין, לגלגל ולחתוך סושי כמו מקצוענים !
איך הגעתי לאהוב סושי ? חייתי 17 שנה באוסטרליה וכמו שאצלנו יש פלאפל בכל פינה אז במלבורן יש סושי בכל מקום
מפתיע ביותר אבל הרול אחד הפופולריים שהילדים שלי היו עפים עליו זה טונה במיונז !!! כןןןן מה ששמעתם
- קבלת פנים עם חטיפי גרנולה אפויים ומטריפים , קרקרים מלוחים וקוקטייל תפוזים וליים
ב 3 שעות סדנא נלמד להכין:
- אורז סושי אותנטי טיפה דביק פשוט מושלם
- נלמד לחתוך ירקות בצורה מקצועית שתוכלו לשלב לאחר מכן במוקפצים, סלטים ועוד…
- מילויים שונים כגון בטטה אפוייה עם סילאן ושום, טופו במרינדה מטוגן, פטריות פורטבלו מוקפצות עם רוטב סויה ושמן שומשום, חיתוך דגים נאים ועוד..
- רוטב ספייסי מיונז , ורוטב טרייאקי ביתי ממכר שתוכלו להשתמש בו לעוד מאכלים
- נקנח בבננה לוטי
- נגלגל ונחתוך את הסושי המושלם
בסוף הסדנא כל משתתף יקח איתו 3 רולים שהוא גלגל בעצמו
כמובן שנטרוף את הרול הראשון יחד עם רטבים שהכנו
אהההה ושכחתי לומר שאלמד אתכם להכין סביצ"ה מושלם תוך כדי חיתוכי הדגים שלנו
מחכה לכם 🙂