תוספות מושלמת לערב החג תפוחי אדמה אפויים בתנור ואז מוסיפים רוטב מאוד עדין ומיוחד שמשדרג את המנה למשהו אחר ☺️
באוסטרליה תמיד הייתי מכינה קוגל תפוחי אדמה וואו אני כל כך אוהבת קוגל יש לי את זה בבלוג אבל יש מצב שאני אכין סרטון נוסף כי יש לי רעיון קצת שונה לזה ואז חשבתי רגע בוא נעשה משהו עם תפוחי אדמה אפויים בתנור ולשדרג את זה מעט ומשם בא הרעיון לרוטב
לא תאמינו כמה טעים אז יאללה שמרו את המתכון לחג תכינו תגידו לי איך יצא אוהבת אתכם מאוד וכל שאלה אני כאן המתכון כתוב לכם פה למטה
מערבבים את כל חומרי הרוטב, אם סמיך מדיי תוסיפו כף מים
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!
מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.