

הסיר הכי פופולרי אצלי בבית !!! תבשיל בשר ואורז עם ירק יוצא כל כך רך וטעים הודיה ליעד ונאור עפים עליו ( הודיה שלי כרגע בבסיס שלה ברמת הגולן .. אכין לה שוב לשבת )אז מה הסוד פה בעצם החריכה של הבשר עד שהוא מזהיב ואז כל הנוזלים שיוצאים ממנו יוצרים ציר עשיר ומדהיםכמון ופלפל שחור זה הכללללללללללללל
וירק טרי והמון אהבה תגישו עם סלט טרי
מי שמעוניין לנסות את הבשר של חוות הבוקרים @havat.habokrim יש לי קוד קופון 🤍

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!
מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.