fbpx

קציצות בקר והודו רכות וטעימות בטירוף

קציצות בקר והודו מטוגנות טעימות בטירוף

נשבעת לכם בכל הבשר טחון שבעולם שזו הקציצה הכי רכה וטעימה שאיי פעם הכנתי בחיים שלי !!!
אני מתרגשת מאוד מהמתכון הלא הגיוני וטעים בטירוף הזה ובכלל להעלות משהו בשרי כי רובכם מבקשים
אז איך הגעתי למתכון ? התקשרתי הבוקר לאמא וביקשתי ממנה מתכון לקציצות קצת אחרת
המתכון שהיא נתנה לי הוא אותו מתכון מה
45 שנים האחרונות שאין בזה שום דבר רע ואני מתה על אמא שלי אבל לא בא לי פפריקה כורכום וליטר שמן

רשימת מרכיבים

  • 300 ג הודו טחון
  • 300 בקר טחון
  • ביצה
  • פרוסת לחם מושרית במים – לדאוג לסחוט היטב
  • שן שום כתושה
  • מלח ופלפל שחור
  • חצי כוס כוסברה קצוצה
  • ¼ כוס גבעולי סלרי קצוצים

הוראות הכנה

  1. שמים את כל המצרכים בקערה
  2. לשים הכל הייטב לדקה שתיים עד לעיסה רכה ואחידה
  3. יוצרים עיגולים קטנים ולאחר מכן תהדקו בין כפות הידיים לצורת קציצה
  4. מטגנים את הקציצות בשמן החם, אני שמתי ממש שכבה שטוחה של שמן לא צריך פה שמן עמוק ובכלל לא צריך הרבה שמן
  5. מטגנים עד שהן משחימות היטב מכל צד.
    טורפים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה