נשבעת לכם בכל הבשר טחון שבעולם שזו הקציצה הכי רכה וטעימה שאיי פעם הכנתי בחיים שלי !!!
אני מתרגשת מאוד מהמתכון הלא הגיוני וטעים בטירוף הזה ובכלל להעלות משהו בשרי כי רובכם מבקשים
אז איך הגעתי למתכון ? התקשרתי הבוקר לאמא וביקשתי ממנה מתכון לקציצות קצת אחרת
המתכון שהיא נתנה לי הוא אותו מתכון מה
45 שנים האחרונות שאין בזה שום דבר רע ואני מתה על אמא שלי אבל לא בא לי פפריקה כורכום וליטר שמן
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה