בצק ללא חמאה ללא מרגרינה רק עם שמן וגם לא ליטר שמן !!!! עצרו הכל עכשיו שמרו את המתכון תייגו ת’עולם ותכינו את המאפה המשגע הזה שלא הפסקתי לאכול ממנו גם יום למחרת והבצק נשאר פריך הצילווווו טעים מדי
מה עושים כשטעים מדי ? טורפים הכל ואז מרגישים רגשות אשמה חחחחחחח
טוב יצאתי לריצה לשרוף את השמן חחח
עכשיו ברצינות לא להיבהל מהבצק כי הוא עדין מאוד עדין ןיש מצב שהוא יקרע לכם וזה בסדר בשביל זה יש לנו ידיים להדק ולאחד הכל חזרה
מחממים תנור ל-180 טורבו ומרפדים תבנית פאי עגולה בקוטר 23 בנייר אפייה
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה