לא תבינו עד שתכינו .. יצא לי חרוז נשבעת שזה לא היה בכוונה החפירות שלי יצירתיות לאחרונה חחחחחחח
בחיים לא דמיינתי שיהיה לי בלוג אוכל ושאחפור בו כל היום מול קהל מהמם כמוכם בקיצר הגשמת חלום
חוזרת לקארי
אם לא טעמתם קארי תאילנדי זה הזמן
מחיות קארי עבודת יד של בלו אלפנט טעימות בצורה לא הגיונית
חיים קלים תאמינו לי ובלי פשרות באיכות ובטעם
היום בחרתי מחית קארי צהובה, היא דיי עדינה בטעם לעומת האדומה והירוקה שהן יותר חריפות
הוספתי חזה עוף אבל כמובן שאפשר בקר דגים או טופו
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה