מתכון לשמור לכל החיים! חחחחחח נשבעת ואם אתם לא מאמינים לי תכינו מחר כמות קטנה כניסיון לפני החג וזהו אתם מכורים לעד ויש מצב שלא תעבירו אותו לאף אחד כי יצא לכם כל כך טעים ולא תרצו שאף אחד ידע את הסוד עד שיום אחד הם יתקלו בבלוג שלי חחחחחח
טוב אוהבת אותכם עד השמים וחזרהכל שאלה אני כאן באמת שאין לי מילים
אה ומשהו בקצרה אני יודעת שהמתכון הפופולרי עם העלי דפנה כורכום והפלפל אנגלי זה משהו שרגילים אליו אבל הגיע הזמן לנסות משהו אחר :)
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה