fbpx

פסטה בולונז עם הודו וירקות

פסטה בולונייז עם הודו טחון לא תאמינו איזה רך וקרימי יוצא פשוט מעדן

אני הולכת להפתיע אתכם עכשיו !! יצא לכם להכין רוטב בולונז עם הודו טחון ?
איך עלה הרעיון, הכנתי את הקציצות בקר הודו שלי ונשאר לי מעט הודו יום למחרת
הילדים רצו בולונז כי זה באמת אחד האהובים עליהם וניסיתי עם ההודו
יצא רך וטעים כל כך לא להאמין
חשוב להשתמש בפרגית טחונה ולא חזה כי אז יצא מאוד יבש
גזר מגורד וסלרי קצוץ דק ואין ילד שידע שהם אפילו שם חחחחח אז יאללה למטבח

רשימת מרכיבים

  • בצל בגודל בינוני קצוץ
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים
  • 3 שיני שום קצוצות
  • גזר אחד מגורד
  • 3 כפות שמן חמניות
  • 500 גרם בשר הודו טחון
  • כף עלי אורגנו טריים או יבשים
  • כף רוטב וורצ’סטר
  • 400 ג עגבניות משומרות קצוצות דק
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • כף אבקת בצל
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 חבילה (500 גרם) ספגטי או פטוצ’יני

הוראות הכנה

  1. מחממים סיר רחב ושטוח מעל להבה בינונית
  2. מוסיפים את השמן, ואז את הבצל ומטגנים עד שמזהיב קלות
  3. מוסיפים את הסלרי שום והגזר וממשיכים לטגן לעוד דקה
  4. מוסיפים את ההודו והתבלינים והבשר ומטגנים תוך כדי ערבוב על אש חזקה, בערך 5 דקות או עד שהבשר מתפורר ומשחים מעט
  5. מוסיפים את רוטב העגבניות, רסק וכוס מים
  6. מבשלים לפחות 40 דקות על חום נמוך ומערבבים כל כמה דקות, עד שהרוטב מסמיך והטעמים מתמזגים
  7. טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם
  8. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן מוסיפים לרוטב ומערבבים
  9. מפזרים מעל פטרוזילייה קצוצה ושמן זית
    טורפים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה