אני הולכת להפתיע אתכם עכשיו !! יצא לכם להכין רוטב בולונז עם הודו טחון ?
איך עלה הרעיון, הכנתי את הקציצות בקר הודו שלי ונשאר לי מעט הודו יום למחרת
הילדים רצו בולונז כי זה באמת אחד האהובים עליהם וניסיתי עם ההודו
יצא רך וטעים כל כך לא להאמין
חשוב להשתמש בפרגית טחונה ולא חזה כי אז יצא מאוד יבש
גזר מגורד וסלרי קצוץ דק ואין ילד שידע שהם אפילו שם חחחחח אז יאללה למטבח
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה