אוהבי הסלמון תגידו אני !!! הנה המתכון לערב חג
עם השנים למדתי שבכדי לקבל תוצאה לסלמון רך ועסיסי מבפנים וקריספי מבחוץ צריך לאפות במעלות גבוהות ולזמן קצר אחרת הוא מתייבש. השילוב של הסילאן עם הצ'ילי והשום עובד מעולה
תנסו לא לוותר על האיולי הקרימיות פשוט מעלפת והטעם וואוו
אז את מי שכנעתי להכין ?
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה