אתם כבר יודעים שאני לא בקטע של עוגות מסובכות ובכלל אני לא מתה על הכנת עוגות אבל העוגות מהסוג הזה שהן 100% הצלחה וטעימות בטירוף מה צריך יותר בחייאת ?
אפשר להחליף את השזיף במשמש / אפרסק / פירות יער ואפילו שוקולד צ'יפס חשוב שהחמאה תהיה רכה מאוד
ושהביצים יהיו בטמפ' החדר
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה