קבלו מתכון שיעיף לכם את הסכך
תתכוננו למליון מחמאות ..
תמיד כשאני מפגשת עם קראנצ"ית תמיד יוצאים דברים טעימים (וגם צחוקים שאין דברים כאלה)..
הפעם הכנו עוגה של כרשה במילוי אורז ועוד דברים טובים נוספים..תקשיבו, זה אחד הדברים!! אל תוותרו על שום רכיב, זה מושלם בדיוק ככה
בקיצור, אתם חייבים להכין
3 כרישות עבות- החלק הלבן
הרכבת המנה:
לסדר בתבנית חצי מעלי הכרשה הרכים, לרפד את כל התחתית ולהוציא חלק החוצה לשוליים.
לשפוך את המילוי על התחתית ומעל המילוי להניח עוד עלי כרשה רכים ולסגור מהצדדים את עלי הכרשה כלפי פנים.
לשפוך את הרוטב מעל הכל, לכסות בנייר אפיה וגם נייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות לכשעה.
להוציא ולקשט עם רימונים/ פטרוזיליה קצוצה/ צנוברים קלויים.
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה