fbpx

ספגטי מקישואים ברוטב עגבניות ושום

ספגטי מקישואים ברוטב עגבניות וזיתים מנצח

פסטה קישואים מעלפתתתתת! קישואים זו אהבה ענקית, אני דיי נמנעת מאכילת פסטה , אחריי צלחת פסטה הבטן שלי מתנפחת לשחקים חחחח למרות שאני אוהבת מאוד.
קבלו מנה מאוד קלה להכנה וטעימה אש
ליעד מעדיף פסטה קישואים על פסטה רגילה נשבעת
רק להגיד שזו יכולה להיות תוספת מהממת בשולחן
תגידו לי אם אהבתם ואם יצא לכם להכין ?

רשימת מרכיבים

  • 4 קישואים גדולים לא קלופים
  • 400 ג פסאטה עגבניות או פחית שימורימ עגבניות שלמות
  • רבע כוס מים רותחים
  • ½ כוס זיתי קלמאטה שחורים ללא חרצנים של בית השיטה
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 2 שיניי שום עם הקליפה
  • כפית צ’ילי גרוס
  • מגישים עם מוצרלה מגורדת או פרמזן

הוראות הכנה

  1. חותכים את הקישואים לאורך לרצועות ארוכות וכמה שיותר דקיקות.
  2. מומלץ להשתמש בקולפן מסוג ג’וליאן או במנדולינה.
  3. מחממים מחבת רחבה עם כף שמן זית ומוסיפים את השום והצ’ילי, מטגנים ל 15 שניות בערך ואז
  4. מוסיפים את הזיתים ומטגנים לעוד דקה
  5. מוסיפים את העגבניות. ממליחים ומוסיפים את המים ומבשלים במשך כ-5 דקות עד שהרוטב מצטמצם ונהיה עשיר
  6. מוסיפים את רצועות הקישואים ומבשלים עם מכסה במשך 5-10 דקות, עד שרצועות הקישואים מתרככות (יש לערבב מדי פעם).
    טעים אש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה