ספגטי ברוטב עגבניות ושום צלויים בתנור

פסטה ברוטב עגבניות צלויות קרימי ומשגע

רוטב לא מהעולם הזה נשבעת לא טעמתם קרימיות משגעת כזאת
עגבניות ושום צלויים בתנור ואז נטחנים עם חמאה הצילווווו הפעם נזהרתי ולא נפלתי כל קילו
עכשיו תדמיינו את הביס עם צ"ילי גרוס מעל ומלא פרמזן

רשימת מרכיבים

  • 500 ג פסטה לבשל לפי ההוראות פחות 2 דקות – לא לשכוח להוסיף מלח למים
  • 5 – 6 עגבניות אדומות חצויות
  • 3 שיניי שום שלמים לא קלופים
  • מלח ופלפל
  • 50 ג חמאה

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות פחות 2 דקות ושומרים ½ כוס מי בישול
  2. את העגבניות מתבלים במלח ובפלפל ומכניסים לצלייה במשך 30 דקות, או עד שנצלות
  3. את השם עוטפים בנייר כסף עם מעט שמן זית ומכניסים לתנור ל 10 דקת יחד עם העגבניות
  4. טוחנים במעבד מזון את העגבניות והשום
  5. מוסיפים את ה 50 גרם חמאה לאט לאט בקוביות וטוחנים עד שהרוטב הופך לקרימי
  6. מחממים מחבת נון סטיק
  7. מוסיפים את הרוטב ומטגנים לכמה דקות בלהבה בינונית
  8. מוסיפים אורגנו טרי ( לא חובה )
  9. כשהפסטה מוכנה מוסיפים אותה לרוטב יחד עם חצי כוס מי פסטה ששמרנו בצד
  10. מערבבים היטב תוך כדי טיגון
  11. מגישים עם המון פרמזן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה 

איזה כייף שאתם פה!

נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!

מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.