אחד הסלטים הכי טעימים שיש מתכון של אמא שלי האלופה והייתי חייבת לשתף אתכם
השתמשתי בתרד ולא במנגולד ויצא וואו מטורף
זה סלט חובה לפסח הולך אש עם
טעים חם וקר איך שבא לכם
בעבר אמא הייתה מרתיחה את העלים של המנגולד ואז סוחטת אותם
אתם יכולים לטגן מה שנשאר ולהוסיף ביצי עין וזה אש ותמרות עשן
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה