fbpx

סלט רמולד – שורש סלרי ותפוח עם רוטב קרימי

סלט פשוט וגאוני ! טעמים מטריפים של שורש סלרי ותפוח ברוטב קרימי שאתם חייבים להכין

השכנה תדפוק בדלת והשכן יבקש טעימה
האורחים יעופו על המצה
ואתם תקבלו מדליה
איזה סלט אינעל העולם !
מודה שאף פעם לא ניסיתי שורש סלרי בסלט ווואואו חטפתי שוק
הטעם שלו כל כך עדין בשילוב עם התפוח והבצל הירוק זה חלומי
פיזרתי מעל חמוציות להוסיף מעט מתיקות
אז יאללה מי מכין ?
אוהבתתתתת

חג שמח ומואר וטעים ומהמם

רשימת מרכיבים

  • שורש סלרי קלוף
  • תפוח אחד קלוף
  • בצל ירוק אחד

לרוטב:

  • 4 כפות גדושות מיונז
  • כפית גדושה חרדל דיז’ון
  • 2 כפיות חרדל חלק
  • ¼ לימון סחוט
  • מלח ופלפל לפי טעם
  • כפית מייפל

הוראות הכנה

  1.  חותכים את שורש הסלרי והתפוח לגפרורים דקים (ניתן להשתמש גם במנדולינה)
  2. מוסיפים את הבצל ירוק קצוץ ושמים בקערה
  3. בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיביי הרוטב
  4. מאחדים הכל יחד
  5. עדיף להגיש חצי שעה אחריי הכנה כדי שהטעמים יתחזקו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה