וואוו איזה מפגש היה לי עם שרית עטר המהממת !! הגעתי אלייה להכין כמה מתכונים לראש השנה
היא פינקה אותי בארוחת בוקר מהסרטיםםםםם
אשכרה חוויה שרק הקירות במטבח, אם היו יכולים לדבר, היו מספרים הכי במדוייק.
יש מרתון היסטרי של מתכונים ברשת לקראת החג אבל אנחנו לקחנו את הבוקר באיזי עם ארוחת בוקר טובה שלאחריה שיחקנו עם ירקות, פירות, עלים וטעמים. כך נולד לו הסלט הזה שקשה לקבוע מה הוא יותר. יפה או טעים?
כי הוא גם יפה וצבעוני וגם טעים ברמות וגם אפשר להכין אותו כמה שעות לפני הארוחה וברגע האחרון רק לערבב עם הרוטב ולהגיש
אז שמרו את המתכון, הוא יהיה הסלט המנצח שלכם בהבטחה.
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה