fbpx

סלט רוקט ועגבניות שרי קצת אחרת

סלט רוקט ועגבניות שרי עם רוטב בלסמי מעלף

שאלתי בסטורי מי אוהב חומץ בלסמי והופתעתי שהרבה לא אוהבים .. אני רוצה להגיד שאם לא ניסיתם אז זה הזמן :) השילוב של בלסמי עם שמן זית מייפל ושום זה מטורף
אז הכנתי לכם סלט יפהפה לכבוד שבת
עגבניות שרי מנומרות , צ’ילי כי אם לא חריף לי לא טעים לי חחח
בצל סגול לכבוד העיראקיות שבי
אבוקדו לכבוד האוסטרליות שבי
השום לכבוד המרוקאיות שבי

אוהבת

רשימת מרכיבים

  • 1 אבוקדו בשל, מקולף וחתוך לקוביות
  • 10 עגבניות שרי חצויות
  • 1 בצל ירוק קצוץ
  • 1 צ’ילי פרוס דק דק
  • חבילת רוקט חתוכה גס

לרוטב:

  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • ½ כפית מלח
  • פלפל שחור
  • שן שום כתושה
  • כפית מייפל

הוראות הכנה

  1. מאחדים את כל הירקות יחד
  2. מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד
  3. מוסיפים את הרוטב סמוך להגשה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה