כמעט שרפתי את הקוסקוס מירוב התרגשות לשתף את הסלט המשגע קרימי הזה דקה לפני שבת , תוך כדי שאני קוצצת את הסלרי עלה הרעיון חחחחחחחחחח
אז סליחה מראש שבדקה 90 אני עושה לכם את זה אבל יש את יום ראשון וזה יהיה סלט מושלם לשולחן החג
איך אני אוהבת שצץ לי רעיון ואז ישר אני טסה למטבח ומכינה ויוצא מושלם
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה