סלט ברוקולי חי עם כרוב סגול ברוטב טחינה מעלף

סלט ברוקולי וחמוציות משגע עם רוטב טחינה עשיר

סלט ברוקולי חי עם כרוב סגול חמוציות ועוד…אההה רגע ורוטב קרימי ומשגע מצטרף לחגיגה 🤤
אזזזז קבלו את הסלט שאתם חייבים להכין
חוץ מזה שהוא כל כך יפה הוא טעים בטירוףףףף
אפשר לחלוט את הברוקולי אבל לדעתי כל הקטע בסלט הזה זה הקראנציות של הברוקולי והכרוב

רשימת מרכיבים

  • 2 ראשי ברוקולי
  • 1/2 בצל סגול
  • ¼ כרוב סגול
  • 1/2 כוס חמוציות מיובשות

1 תפוח, חתוך לקוביות

לרוטב:

  • 1/3 כוס טחינה
  • 4 כםות מים
  • 2 כפות מיץ לימון סחוט
  • כפית מייפל
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • שן שום כתושה

הוראות הכנה

  1. שוטפים את הברוקולי היטב, לאחר מכן חותכים את פרחי הברוקולי לחתיכות קטנות
  2. את גבעולי הברוקולי מקלפים וחותכים קצוץ
  3. פורסים דק את הבצל סגול והתפוח
  4. פורסים דק את הכרוב הסגול
  5. מוסיפים לקערה את הירקות תפוח וחמוציות
  6. בקערה נפרדת מכינים את הרוטב, טורפים יחד את כל המצרכים
  7. יוצקים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה 

איזה כייף שאתם פה!

נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!

מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.