מבטיחה לכם שאתם מדפיסים את המתכון ומדביקים על המקרר טירוף של טעמים
הרוטב הקרימי
החמוציות
השקדים אפויים בתנור
הברוקולי
השן שום הכתושה
בחייאת תכינו
בשבוע שעבר הכנתי את הסלט בלי לצלות את הברוקולי על הפלנצ'ה ויצא אש
היום ניסיתי עם ויצא פצצה אז פה ההחלטה שלכם
אההה סיפרתי לכם שגם בימים רותחים כאלה אמא שלי עדיין מעמידה סיר קציצות על הגז וחמין על הפלטה השם יעזור לי !
עוד שנייה אני מתעלפת מחום ממש אבל , טוב חפירה הגיעה לסיומה
חבילת ברוקולי – בערך 250 ג
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה