fbpx

נגיסי ברוקולי אפויים עם גבינת פטה

נשנושי ברקולי אפויים בתנור עם גבינת פטה, מבטיחה שאתם נופלים פה על מגש

נגיסי ברוקולי אפויים עם גבינת פטה … איזה נשנוש טעים
אחריי 3 ימים של התקפת אוכל כמו שרק אנחנו יודעים .. הריי איך אפשר לחגוג חג בלי 100 סירים ו 200 סלטים
ואמא אומרת בחג לא שומרים , אוכלים ונהנים חחחח שכחה להוסיף ומתפוצצים
אז לפני שאני באמת מתפוצצת פה מהקלוריות של הסופ”ש פינקתי אתכם במתכון קליל וטעים אשששש

רשימת מרכיבים

  • זר ברוקולי גדול (קילו) טרי או קפוא
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפיות אבקת שום
  • 2 כפיות מלח ירקות
  • כפית פלפל לבן גרוס
  • כף פפריקה
  • גבינת פטה של וילי פוד – הכי טעימה שיש

הוראות הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות
  2. מפרקים את הברוקולי לפרחים ומבשלים בסיר עם מים וכפית מלח למשך 10 דקות ומסננים הייטב
  3. בקערה קטנה מערבבים שמן זית עם תבלינים
  4. מסדרים את פרחי הברוקולי על תבנית מרופדת בנייר אפייה מועכים את הברוקולי בעדינות ומושחים כל פרח בתערובת השמן שום שהכנו
  5. אופים בתנור חם עד שקצוות הברוקולי פריכים, בערך 20 דקות אפייה
  6. מוציאים מהתנור, מפזרים פטה ומחזירים לתנור לעוד 5 דקות
    טורפים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי 
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה