נגיסי ברוקולי אפויים עם גבינת פטה … איזה נשנוש טעים
אחריי 3 ימים של התקפת אוכל כמו שרק אנחנו יודעים .. הריי איך אפשר לחגוג חג בלי 100 סירים ו 200 סלטים
ואמא אומרת בחג לא שומרים , אוכלים ונהנים חחחח שכחה להוסיף ומתפוצצים
אז לפני שאני באמת מתפוצצת פה מהקלוריות של הסופ”ש פינקתי אתכם במתכון קליל וטעים אשששש
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!
מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.