איזה מרק !!! תתכוננו לליקוק אצבעות אמיתי מרק עם שלושהארבעה סוגי עדשים ועגבניות
את המתכון המהמם הזה קיבלתי מגיסתי לינזי שהיא בעצם חצי איטלקייה ..ולמרות שהיא תמיד אומרת שהיא לא בשלנית בכלל כל מה שהיא מכינה זהב !!!
טוב אז תבטיחו לי שתכינו
הגשתי את המרק היום עם קרוטונים מהממים מלחם מחמצת
גירדתי פרמזן מעל וצ׳ילי גרוס
ספרו לי איך יצא
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה
נפתחו תאריכים חדשים לסדנאות הבישול שלי לחודש מאי!
בא לכם להתרגש מאוכל?
ללמוד טריקים שווים ולהתפנק בטעמים מטריפים?
זו ההזדמנות!
מספר המקומות מוגבל מאוד כדי לשמור על חוויה אישית.
מחכה לכם עם סינר, חיוך והמון השראה.