מי מאמין לי שזה אחד המרקים הכי טעימים שיש .. הכנתי אותו השבוע פעמיים .. הילדים פשוט עפים עליו
החלק שבו מטגנים את הכרישה עם העגבניות עושה קסם
הכל מתקרמל כזה
אם אתם לא מוצאים אבקת בצל טבעית אז תשתמשו באבקת מרק טבעית
יוצא טעים אששש
ספרו לי איך יצא
אההה וחייבת לומר שקיבלתי מלא הודעות מעוקבות מהממות שלי שאמרו שהכינו את המרק הזה באותו שבוע פעמיים ,, רק אומת טוב :)
מחממים שמן, מזהיבים כרישה למשך כמה דקות
מוסיפים עגבניות וממשיכים לטגן עד שהעגבניה רכה
מוסיפים את שאר הירקות בלי העדשים
מוסיפים תבלינים ואז את העדשים
מוסיפים מים
מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה
אפשר למעוך עם מועך פירה, זה מה שאני עושה
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה