אייל שני אמר ההתנפצות בפה היתה כל כך גדולה – בחיים לא אכלתי דבר כזה
רותי ברודו אמרה זה יהיה רב מכר אצלי
מתרגשת לשתף אתכם במתכון של המיט פאי האוסטרלי שלי שבזכותו קיבלתי סינר במאסטר שף . אני חושבת שכשאני מסתכלת אחורה והייתי צריכה לבחור מנה לאודישן למרות שהיה לי דיי קשה כי רצית להכין הכח חחח אבל עמוק בלב ידעתי שאני אכין את המתכון האוסטרלי המעלף מיט פאי
מוציאים את הבלילה מהמיקסר ומניחים על משטח מקומח. יוצרים מהעיסה מלבן בעזרת הידיים, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
במחבת נפרדת מקפיצים פטריות כמה דקות עם כפית שמן, ומוסיפים אותם לבשר המצומצם והמוכן. מחכים שיתקרר.
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה