כמה נקוודת חשובות :
– תוסיפו את הרוטב בסוף אם תוסיפו בהתחלה תקבלו ם תבשיל מלא נוזלים
– בכל זמן הטיגון להקפיד לשים את האש על הכי גבוהה – תזכרו שזה מוקפץ ולא תבשיל
– חובה להשתמש במחבת רחבה או ווק – הירקות והבשר צריכים לגעת בתחתית וישווצר צריבה ולא בישול או אידוי
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה