תכינו את השמן זית והבלסמי או 200 ג חמאה תכינו קמח , שמרים , מלח , טיפונת סוכר ומים פושרים.
אל תכינו את הכפפות כי אין פה לישה
תכינו את הבטןןןןןן ללחם הכי כובש בעולם בכלום מאמץ
גדלתי בבית עם אמא מרוקאית בשלנית תותחית ואבא עיראקי שמעדיף את האוכל המרוקאי
ההורים התגרשו וחלק גדול מהילדות שלי ביליתי אצל סבתא שלי סלימה ז"ל בטירת הכרמל, כמעט כל חופש גדול הייתי אצלה בבית עד גיל 12 בערך
אני לא אשכח את האוכל המדהים שלה והעובדה שבזכותה ירקות טריים הם אהבה גדולה שלי – לא משנה מה הייתה הארוחה היא תמיד הייתה מגישה לי בצל ירוק טרי , מלפפון עגבניה וכמובן פטרוזיליה